" Kampaamotuote sarja yli 60 vuoden kokemuksella, 34 eri maassa ja jo yli 300 tuotetta Ota selvää miksi niin moni kampaaja on valinnut juuri meidän tuotteemme"
SUBRINA PROFESSIONAL SUOMESSA
Miksi valita meidän tuotteemme?

Miksi valita meidän tuotteemme?

Olemme olleet nyt Suomen markkinoilla jo yli 8 vuotta ja vastaamme on tullut usein kysymys: voiko noin edullinen olla hyvä?

Siksi avaammekin Teille mihin hintamme perustuu.

 • Tuotteemme tulevat suoraan meille tehtaalta ilman välikäsiä ja me laitamme ne siitä suoraan Teille. Ainoa varastopysähdys on siis meidän oma myymälämme/ varastomme Jyväskylän Vaajakoskella, jossa henkilökuntana toimii oma perheemme ja pari työntekijää.
 • Edustajamme toimivat omalla toiminimellä provisioperusteisesti, mikä edesauttaa kiinteiden kulujemme pysymistä tällaisina aikoina kohtuullisina.
 • Tuotteidemme hintoihin ei ole lisätty kytkytuotteita.
 • Teemme itse markkinoinnin, varastoinnin ja lähetykset.
 • Tuotteittemme hintataso seuraa Euroopan muiden maiden hintatasoa.
 • Kierrätämme pakkausmateriaalit aina kun mahdollista.

”Haluan samalla muistuttaa maahantuojana, että olen itsekin ollut vuosia kampaamoalan yrittäjänä ja tiedän mikä kulurakenne on ”aidan” sillä puolen. Tämän vuoksi minä tahdoin lähteä tuomaan Teille jotain sellaista mikä on kannattavaa – Tina”.

10 Syytä miksi juuri Sinun kampaamosi valitsisi Subrina Professionalin tuotteita?

 1. Me emme myy maahantuojana tuotteitamme muualle kuin kampaamoihin. Maahantuontisopimuksemme kieltää meitä myymästä esim. marketteihin.
 2. Oma verkkokauppamme palvelee vain todennettuja kampaamoalan ammattilaisia, ei kuluttajia.
 3. Tuotesarjan koko on kohtuullinen, ei liikaa eikä liian vähän tuotteita.
 4. Tulemme tarvittaessa pitämään koulutuksen tuotteistamme liikkeeseenne veloituksetta ja mahdollista saada myös video palavereja ihan sen verran kun tuntuu, että on tarve. Kuukauden jokainen viimeinen keskiviikko klo 20:00 kokoonnumme Subrina Ikkunapaikka palaveriin jossa kampaajat internetin välityksellä vaihtavat kuulumisia.
 5. Jos tahdot edustajan käymään liikkeessäsi, se pyritään järjestämään.
 6. Meillä voit tehdä tilaukset käynnin yhteydessä, puhelimitse, facebookin kautta, sähköpostilla tai verkkokaupastamme. Tämä siksi, että jokainen Teistä löytäisi oman, miellyttävän tavan asioida kanssamme.
 7. Palvelemme henkilökohtaisesti tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.
 8. Toimitusaika tuotteillamme on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää, poikkeuksena normaalia suuremmat kerta tilaukset.
 9. Meillä ei ole minimitilausta, emmekä sitouta asiakkaitamme. Vaan luotamme omiin tuotteisiimme.
 10. Edulliset käyttötuotteet parantavat kampaamosi kannattavuutta. Myyntituotteiden myyntikate on hyvä ja hintataso silti kuluttajaystävällinen.

Ole rohkea ja kokeile jotain uutta.

Tervetuloa asiakkaaksemme,

Tina, Teemu, Tarja, Janina, Suvi ja Sanette