" Kampaamotuote sarja yli 60 vuoden kokemuksella, 34 eri maassa ja jo yli 300 tuotetta Ota selvää miksi niin moni kampaaja on valinnut juuri meidän tuotteemme"
SUBRINA PROFESSIONAL SUOMESSA
Brändi

Brändi

Subrina Professional on valloittanut maailmaa jo yli 60 vuotta. Menestyksen salaisuus on pitkä kokemus yhdistettynä korkealaatuiseen laatutietoisuuteen. Tuotesarjan oma tuotekehitys vastaa tuotteiden ajanmukaisuudesta, uusista innovaatioista ja laadun tinkimättömästä seurannasta.

Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukat mikrobiologiset analyysit, laatuvaatimukset sekä stabiliteettimittaukset. Tuotteille suoritetaan aistinvaraiset tutkimukset ja dermatologiset testit. Kehitämme uusia tuotteita joka päivä ja kontrolloimme niiden laatua jokaisessa vaiheessa.

Subrina Professional -tuotesarjan hinta-laatusuhde on juuri suomalaiseen hiuslaatuun sopiva. Vuonna 2020 lanseerattiin uusi sarja Subrina Style ja 2021 lanseerattiin uusi hoito sarja 2021 Subrina Care. Nämä tuotteet ovat vain Parturi-Kampaamoihin eivätkä tule myyntiin marketteihin.

Vuosi 2022 antoi meille rajattomat mahdollisuudet uusien väri sarjojen kanssa. Ole rohkea ja tule mukaan meidän värien ja tuotteiden maailmaan. Ota yhteyttä myyntiimme ja pääset testaamaan tuotteitamme.

Me lämpimästi toivotamme Teidät tervetulleeksi asiakkaaksemme!