" Kampaamotuote sarja yli 60 vuoden kokemuksella, 34 eri maassa ja jo yli 300 tuotetta Ota selvää miksi niin moni kampaaja on valinnut juuri meidän tuotteemme"
Miehille uusi linja
Miehille uusi linja

Miehille uusi linja

Parta on enemmän kuin vain hiukset kasvoilla. Se on julkilausuma, elämäntapa ja miehisyyden ilmaisu. Monet olettavat että parran annetaan vain kasvaa – näin se ei ole . Parta tarvitsee ravinteita, muotoilua ja huolenpitoa.

Lumber Craft sarja on kaikille miehille, jotka haluavat pitää itsestään huolta. Pitkä parta , lyhyt parta , viikset tai ei partaa lainkaan. Parta-settimme on hajusteeton, joten se ei häiritse suosikki haju- tai partavettäsi. Paketti sisältää partavahan, pehmentävän öljyn ja rauhoittavan emulsion.

LC_Group_photo-2

 

 

 

 

 

Etkö harkitse partaa? Ei hätää, olemme kehittäneet monikäyttöisen suihkushampoon. Lempeä ja miehekäs tuoksu, stimuloiva ja pehmeä vaikutus. Ei sisällä allergeeneja, parabeeneja, mineraaliöljyä eikä formaldehydin vapauttajia.

 

PARTAÖLJY 55ml

Runsaasti hoitavia ainesosia sisältävä partaöljy kosteuttaa partaa ja ihoa sen alla. Pehmentää ja tasoittaa partaa. Ihanteellisen parran tulisi näyttää huolitellulta ja kiiltävältä – ei pölyiseltä, hilseilevältä ja takkuiselta.

Hyvä öljy pitää parran pehmeänä, kiiltävänä ja sileänä. Lumber Craftin täydellinen sekoitus Jojobaöljyä ja Murumuru-palmun voita yhdessä E-vitamiinin kanssa kosteuttaa ihoa parran alla ja auttaa pehmentämään ja tasoittamaan partaa.

Käyttö:

Paras ajankohta partaöljyn käytölle on heti kasvopesun tai suihkun jälkeen. Pieni määrä öljyä riittää kesyttämään yksittäiset karvat ja eliminoimaan hilsettä. Öljy voi aluksi jättää hieman kiiltävän vaikutuksen, jonka voi pyyhkiä kuivalla pyyhkeellä halutessaan pois. Lumber Craft partaöljy on hajusteeton, joten se ei häiritse suosikki haju- tai partavettäsi tuoksullaan.

Sisältää:

Jojobaöljy:

todella tehokas ihon ja hiusten kosteuttaja
sisältää lähes kaikki terveelle iholle ja hiuksille välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet: E-vitamiini, B-vitamiinit, kupari, sinkki, seleeni, jodi ja kromi
se on tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi herkälle iholle aiheuttamatta allergisia reaktioita
​Murumuru voi:

murumuru voi puristetaan pitkän palmupuun punertavan oransseista hedelmistä. Se kasvaa Perussa, Brasiliassa ja Amazonin muilla alueilla
antaa joustavuutta ja pehmeyttä auttaen hallitsemaan kiharoita
auttaa palauttamaan elastisuutta vahingoittuneelle ja ikääntyvälle iholle
auttaa parantamaan kuivaa ja halkeilevaa ihoa, ihottumaa ja psoriasista
​E-vitamiini:

yksi tunnetuin ja tutkituin antioksidantti
vähentää vapaiden radikaalien muodostumista ihon altistuessa UV-säteille
erinomainen kosteuttava vaikutus
vähentää merkittävästi ihon ikääntymisen vaikutuksia

RAUHOITTAVA EMULSIO 55ml

Antibakteerisia ainesosia sisältävä emulsio rauhoittaa ihoa antaen viilentävän vaikutuksen.Se ehkäisee kutinaa ja saa partasi näyttämään raikkaan elinvoimaiselta.
Ihanteellinen pitkille, kutiaville parroille, jotka tarvitsevat rauhoittavaa hoitoa. Tutkimuksissa on todettu parran kätkevän enemmän bakteereja verrattuna sileäksi ajeltuun ihoon. Siksi emulsio sisältää anti-bakteerisia ainesosia, jotka ehkäisevät ihon infektioita ja tulehduksia. Mentoli viilentää ja rauhoittaa ihoa. Runsaasti polysakkarideja, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä bambu-uute auttaa ihoa säilyttämään luontaisen kosteuden.

Käyttö:
Lisää partaan kasvopesun tai suihkun jälkeen ja viimeistele partaöljyllä.

Sisältää:
​Anti-bakteeriset ainesosat:
ehkäisee ihon tulehduksia ja infektioita
​Mentoli:
viilentävä ja raikas vaikutus
​Bambu-uute:
auttaa ihoa säilyttämään kosteuden
elävöittää ihoa

PARTAVAHA 30ml
Ainutlaatuinen vaha parran ja viiksien muotoiluun. Saa partasi näyttämään elinvoimaiselta ja tuntumaan pehmeältä. Täysin luonnolliset ainesosat ravitsevat ja kosteuttavat partaasi.
Lumber Craft partavaha pitää parran ja viikset tiukasti aloillaan, unohtamatta silti pehmeyttä. Erityinen luonnonvahojen yhdistelmä muodostaa kompaktin koostumuksen antaen rakennetta partaasi tai hiuksiisi ilman rasvaista tuntua. Hajusteeton vaha ei häiritse suosikki haju- tai partavettäsi tuoksullaan.

Käyttö:
Lämmitä vaha hieromalla sormien välissä ja lisää partaan, viiksiin tai hiuksiin.

Sisältää:
Mehiläisvaha:
muodostaa suojaavan, mutta hengittävän kerroksen ihon pintaan
sisältää A-vitamiinia, joka voi pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ihoa sekä edesauttaa solujen uudistumisessa
​Karnaubavaha:
saatu Brasilian trooppisen palmun lehdistä
hypoallergeeninen ja pehmittävä ominaisuuksiltaan
tarjoaa sileyttä ja kiiltoa

 

Miedosti hajustettu shampoo puhdistaa ja virkistää vartalosi ihon, hiuksesi sekä partasi. Ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Hellävaraisena sopii myös kasvojen pesuun.

Lumber Craft Shampoon etuna on monipuolisuus, miehet voivat käyttää sitä shampoona hiuksille ja parralle, kasvojenpesuun ja suihkusaippuana.

Käyttö: Lisää pieni määrä shampoota hiuksiin, partaan ja iholle, hiero tasaisesti ja huuhtele huolellisesti. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä ja formaldehydin vapauttajia

Pentavitin:​
kosteuttava ainesosa iholle ja hiuksille
pehmentää hiuksia helpottaen kammattavuutta
kosteuttaa ja ravitsee ihoa
vähentää ihon ärsytystä ja kuivuutta
Katajauute:
ehkäisee tulehduksia ja infektioita
Inkivääri:
stimuloi verenkiertoa
virkistää hiuksia ja ihoa
Oliivinlehtiuute:
ehkäisee tulehduksia ja infektioita